25 en 26 mei 2022

P6 TERREIN HEERENVEEN

Info

Op woensdag 25 mei en donderdag 26 mei 2022 is het weer tijd voor Heaven Open Air! Één grote speeltuin waar je betoverd wordt door een spectaculaire line-up, knotsgekke randprogrammering, en de lekkerste foodtrucks. Een dag vol met geluksmomentjes met je beste vrienden, kom de longen uit je lijf zingen en dansen alsof nobody’s watching. 🥰

Check ons Facebook event voor meer info.

Info:
Heaven Open Air vindt plaats op woensdag 25 mei (18:00 - 01:00) en donderdag 26 mei (14:00 - 00:00) op het P6 parkeerterrein van het Abe Lenstra Stadion. Check hier de routebeschrijving. Heaven Open Air is 18+. Neem je ID mee!

Maar er is meer! De avond voor 'Heaven Open Air' komen we met een vette 90's & 00's editie met o.a. de Vengaboys. Meer info over deze avond? Check het event: Heaven Open Air Back To The 90s & 00s

Zijn mijn kaartjes die ik gekocht heb voor HOA2020 en HOA2021 geldig?
Ja zeker! De 2020 & 2021 tickets zijn automatisch omgezet naar 2022 tickets.

Ticket kwijt?
Voor alle vragen over je ticket kan je terecht bij Eventix. Neem ook een kijkje op eventix.nl/search om je ticket terug te vinden.

Timetable:

Roken:
Zoals je misschien al weet, is roken in gesloten ruimtes verboden. Een festivaltent of overkapping wordt beschouwd als gesloten ruimtes. In de festivaltenten & onder de overkappingen mag NIET worden gerookt worden, doe je dit toch, dan heb je kans van het terrein gezet te worden.

Kluisjes:
Tijdens Heaven Open Air zullen er kluisjes aanwezig zijn. In de kluisjes kunnen spullen veilig worden opgeborgen. Dit geschiedt op eigen risico.

Huisregels:
Onze huisregels kun je hier lezen.

Slecht weer?
Wij gaan er natuurlijk van uit dat het stralend zomerweer zal zijn. Echter in Nederland weet je het nooit. Mocht het slecht weer worden dan zorgen wij voor een overdekt festival. Bij ons ben je dus altijd droog.

Wat mag niet mee?
Eten en drinken zijn op Heaven Open Air aanwezig en mag dus niet zelf mee worden genomen. Zaken als deodorant en zonnebrandcrème mogen enkel mee naar binnen als ze in een originele ongeopende verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfum mag niet mee worden genomen. Zorg er dus voor dat je deze thuis of in je auto achterlaat.

Vragen?
Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via onze Facebook page of op deze website.

EVENT INFO

Woensdag 25 mei 18:00 - 01:00 € 24,00 EX FEE
Donderdag 26 mei (€ 32,50 EX FEE)
LOCATIE: P6 TERREIN IN HEERENVEEN