DONDERDAG 25 MEI

P6 TERREIN HEERENVEEN

Info

Heaven Open Air is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in Noord-Nederland. Ieder jaar beleven duizenden feestgangers een onvergetelijke dag op het P6 terrein in Heerenveen. Naast een hele reeks aan Neerlands beste djs is er nog veel meer te beleven.. Een dag vol geluksmomentjes, feest, verrassingen en spektakel. Check ons event op Facebook voor alle laatste info.

Info:
Heaven Open Air vindt plaats op donderdag 10 mei vanaf 14:00 tot 00:00 op het P6 parkeerterrein van het Abe Lenstra Stadion. Check hier de uitgebreide routebeschrijving.  (LET OP: ingang is dit jaar andere zuid-kant). Bekijk hier de plattegrond. Heaven Open Air is 18+. Neem je ID mee!

Timetable:
Klik hier voor de timetable van Heaven Open Air 2018.

Plattegrond:
Klik hier voor de plattegrond van Heaven Open Air 2018.

Roken:

Zoals je misschien al weet, is roken in gesloten ruimtes verboden. Een festivaltent wordt beschouwd als gesloten ruimtes. In de festivaltenten mag NIET worden gerookt worden, doe je dit toch, dan heb je kans van het terrein gezet te worden.

PIN Automaten:
Het is mogelijk om munten te pinnen! Maar je kan natuurlijk ook altijd munten kopen met contant geld!

Kluisjes:
Tijdens Heaven Open Air zullen er kluisjes aanwezig zijn. In de kluisjes kunnen spullen veilig worden opgeborgen. Dit geschiedt op eigen risico. 

Huisregels:
Onze huisregels kun je hier lezen.

Slecht weer?
Wij gaan er natuurlijk van uit dat het stralend zomerweer zal zijn op 10 mei, echter in Nederland weet je het nooit. Mocht het slecht weer worden dan zorgen wij voor een overdekt festival. Bij ons ben je dus altijd droog.

Wat mag niet mee?
Eten en drinken zijn op Heaven Open Air aanwezig en mag dus niet zelf mee worden genomen. Zaken als deodorant en zonnebrandcrème mogen enkel mee naar binnen als ze in een originele ongeopende verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfum mag niet mee worden genomen. Zorg er dus voor dat je deze thuis of in je auto achterlaat.

Vragen?
Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via onze Facebook page of op deze website.

EVENT INFO

Datum 30 mei 2019
Locatie P6 TERREIN HEERENVEEN
Prijs voorverkoop 29,50 ex fee
  Get your tickets