10 en 11 september 2021

P6 TERREIN HEERENVEEN

Testen voor toegang

Om toegang te krijgen tot Heaven Open Air is een coronatoegangsbewijs verplicht. 

Hoe werkt het?

Stap 1: Download de CoronaCheck-App
Stap 2: Upload uw toegangsbewijs in de CoronaCheck-App
Stap 3: Laat QR-code scannen bij toegang evenement
Stap 4: Naar binnen met kaartje en identiteitsbewijs

Vanaf 1 juli gelden als coronatoegangsbewijs:
Testen voor Toegang 
Volledige Vaccinatie 
Herstelbewijs


Bezoekers kunnen deze 3 mogelijkheden tonen in de (update van de) CoronaCheck-App. 
Bij de ingang vragen wij je om een coronatoegangsbewijs te laten zien.

Op basis van een volledige vaccinatie of een negatieve testuitslag maakt de CoronaCheck-app een QR-code aan. Deze QR-code kan gescand worden met de app CoronaCheck Scanner. Als het coronatoegangsbewijs correct is, komt er een groen vinkje in beeld waarmee de toegang tot Beachrockers Festival gegeven wordt. Vanaf 1 juli zullen mensen die in het afgelopen halfjaar corona hebben gehad ook een herstelbewijs kunnen genereren in de app. Dat gaat op basis van een positieve coronatest in het verleden.

Meer informatie vind je op www.coronacheck.nl. Neem voor verdere vragen contact op met de CoronaCheck Helpdesk via 0800-1421 of helpdesk@coronacheck.nl. De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur.

- Een PCR Test via een andere organisatie dan Testen voor Toegang is niet toegestaan als Corona toegangsbewijs.

Statement organisatie:

Uiteraard moeten we ons houden aan de geldende regels en wetgeving die door de overheid zijn bepaald om evenementen veilig te kunnen organiseren. Dit betekent voor nu dat bezoekers een geldig test- of vaccinatiebewijs aan de deur moet laten zien met de CoronaCheck app. We snappen dat dit niet ideaal is, maar hopen én rekenen op jullie begrip en medewerking, zodat we er samen een mooie dag van kunnen maken! 

Wij zijn ontzettend blij dat we eindelijk weer kunnen proosten en dansen met jullie op Heaven Open Air ZONDER DE ANDERHALVE METER ❤️ En natuurlijk zijn we ook heel erg blij dat we, met alle zzp’ers, podiumbouwers, artiesten, leveranciers, horecamedewerkers en partners een mooi festival kunnen neerzetten. Zoals jullie er naar uitkijken om weer samen te zijn op een festival, kijken zij er naar uit hun werk weer te kunnen doen 💪🏻. 


EVENT INFO

Datum: - Vrijdagavond 10 Sept 2021
- Zaterdag 11 Sept 2021
Locatie: P6 TERREIN HEERENVEEN
Prijs voorverkoop: Vrijdag 10 sept: 22,00 ex fee
Zaterdag 11 sept: 29,50 ex fee
  Get your tickets