10 en 11 september 2021

P6 TERREIN HEERENVEEN

Testafspraak

Zo maak je een test afspraak.

Stap 1: Maak een testafspraak
Ga hiervoor naar www.testenvoortoegang.org en plan hier je afspraak voor een coronatest bij één van de aangesloten testlocaties. Zorg ervoor dat je binnen 40 uur voor het evenement bent getest.

Stap 2: Laat je testen
Vergeet je legitimatiebewijs en bevestiging van de testafspraak niet mee te nemen! Nadat je jezelf hebt getest ontvang je binnen een uur de uitslag. Een negatieve uitslag is nodig om een coronatoegangsbewijs te kunnen maken.

Stap 3: Maak een coronatoegangsbewijs
Je maakt dit toegangsbewijs door de CoronaCheck-app te downloaden in de Apple App Store of Google Play Store. Bij de negatieve uitslag die u ontvangt via Testen voor toegang, zit een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode in de CoronaCheck-app. De app maakt hier een QR-code van. Dit is je coronatoegangsbewijs.

Stap 4: Partytime!
Neem zowel je Heaven Open Air ticket als je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Vergeet ook je legitimatiebewijs niet. Zorg dat je in de rij je ticket en coronatoegangsbewijs bij de hand houdt om de doorstroom zo soepel mogelijk te laten verlopen!

Nog vragen? Alle info over testen en veelgestelde vragen vind je op www.testenvoortoegang.org

EVENT INFO

Datum: - Woensdag 25 mei 2022
- Donderdag 26 mei 2022
Locatie: P6 TERREIN HEERENVEEN
Prijs voorverkoop: - Woensdag 25 mei 2022: 25 euro ex fee
- Donderdag 26 mei 2022: 32,50 ex fee
  Get your tickets